Annons
Nyheter

Tiga

Nyheter • Publicerad 13 februari 2006

Tiga är helt underbar. Killen kommer från Kanada. Bara det är ett plus i kanten. En androgyn, kanadensisk dandy som levererar tunga, poppiga beats. Finns det något bättre? Han har en sån där härlig exotisk flärd-lyx och landet långt borta-sfär över sig. Och det är suveränt bra.

Visst är detta Tigas debut men han har remixat och producerat och gjort lite av varje så länge nu, så att han ändå känns som gammal i gemet. Och vissa av låtarna har många år på sitt klubbsamvete men det finns en hel del nytt och Sexor är en riktigt bra debut. Louder than a bomb, Pleasure from the bass och 3 weeks är klockrena housedängor som passar perfekt på ditt privata rejvparty.

Svenska producenten Jesper Dahlbäck ligger bakom produktionen och det märks. Sexor känns riktigt, riktigt nu. Det är fräscht, piggt, svängigt och roligt. Heja Tiga!

Tuva Klinthäll
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons