Annons
Nyheter

Young Fathers: Dead

Full av effekter som ibland faller ut mycket egendomligt, men allt som oftast är detta en platta som vänder sig till de som redan hört allt.
Nyheter • Publicerad 5 februari 2014
Foto: 

Det Skottlandbaserade bandet väckte mitt intresse med Tape two och skapade tidigt förväntningar på stilfull hiphop med nyfiket nosande på trip hop. Och såklart de experimentella inslagen, för debutplattan Dead lever sitt eget liv. Full av effekter som ibland faller ut mycket egendomligt, men allt som oftast är detta en platta som vänder sig till de som redan hört allt. De som vill svepas iväg av musik som för tankarna till en fuktig källare, på en klubb någonstans i London. Där musik spelas som är så ny, så fräsch att den inte ens hunnit leta sig upp från källarens dunkel. En spännande men svår skiva.

Louice Peterson

Young Fathers

Dead

(BIG DADA)

Betyg: 3/5

Lyssna hellre på: Tape two (2013).

Marie Fransson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons