Annons
Nyheter

Full Auto

Nyheter • Publicerad 14 februari 2006

Att förstöra saker har alltid varit underhållande. Det ska helst göras så brutalt som möjligt med raketer, bomber och granater. Att färdas i så höga hastigheter att pulsen ökar för varje sekund tills hjärtat nästan ger upp har också alltid varit underhållande.

Att göra båda saker samtidigt borde enligt enkel logik vara så roligt att man trillar av stolen och dör. Tack och lov är inte Full Auto så roligt att man dör, på grund av ett antal tekniska missar.

Annons

När det händer för mycket på skärmen, som det gör väldigt ofta, behöver Xboxen hjärtmassage för att inte dö själv. Allt för ofta blir det kraftiga slowdowns som irriterar fruktansvärt mycket.

Bortsett från dessa tekniska missar så är Full Auto ren och skär spelglädje. Destruktiviteten i en kommer fram när missil efter missil avfyras för att få motståndaren av banan, samtidigt som ens egen bil snyggt tränger fram genom eldslågorna som uppstår i sjuka hastigheter.

Albin Damberg

Albin Damberg
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons