Annons
Nyheter

Nanostray

Nyheter • Publicerad 28 februari 2006

När spelkonsoler har ett dåligt utbud i en viss genre brukar ofta nya spel vara väldigt välkomna. Det är alltid en fördel om en konsol kan stoltsera med ett så brett utbud att alla kan få ut någon glädje av den. Men då gäller det att det där spelet som ska täppa till den där luckan är bra, eller i alla fall spelbart.

Nanostray är helt värdelöst. Det saknar helt och hållet existensberättigande. Nintendo DS blir verkligen en sämre konsol med ett sådant spel i biblioteket.

Annons

Men hallå säger ni, det måste väl finnas något som är bra med det. Men nej, tyvärr, det gör det verkligen inte. Behållningen med en shooter är att kunna förlita sig på kvicka reflexer och nästan omöjliga manövreringar för att plocka poäng och slå high-score. I Nanostray är det omöjligt att få en bra överblick på den lilla skärmen för att akta sig från de färgglada laserstrålarna som motståndarna pumpar ut.

Akta er, snälla.

Albin Damberg
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons