Annons

Aj då, Alstermo

Streckdramat mellan Alstermo och Göteborgslaget Kärra i handbollsettan går vidare.
Efter seger med 27-26 hemma i Grytan för en vecka sedan förlorade Alstermo returmötet i Angereds sporthall på lördagen.
Sport • Publicerad 13 februari 2006

Kärra vann med 28-27 (12-14) efter stor dramatik. Vid ställningen 27-27 frispelades Alstermokaptenen Jonas Jonasson på linjen men i kamp med en Kärraspelare fick inte Jonas grepp om bollen.

Kärra gick till anfall och med två sekunder kvar kom segermålet.

Annons

Därmed har Alstermo åter bara två poäng tillgodo på Kärra som parkerar på nedflyttningsplats.

- Det känns lite tungt. Men, som jag sa till killarna efter matchen, har man gjort precis allt man kan går det inte att göra mer. Vi gjorde en bra match, men saknade flytet, sa Alstermos tränare Pär Söderqvist.

- Vi hade tre-fyramålsledningar under stora delar i andra halvlek, men vi hade inte tillräckligt med kyla för att knyta till säcken. Vi åkte på några olyckliga utvisningar och det bidrog till att Kärra kom ikapp.

Pär Söderqvist var nöjd med många spelare och tycker att spelet mot Kärra bådar gott inför hemmamötet med Heid på söndag.

- Killarna var pigga i benen och rappa i aktionerna. Speciellt bra var Peter Allgurin och Jonas Jonasson, de gjorde en jättematch, betygsatte Alstermotränaren.

Före detta elitseriespelarna Tobias Küller och Mikael Mellegård tillhörde Kärras dominanter tillsammans med Kristian Blznac. Trion stod för 18 av Kärras 28 mål.

Ola Netterström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons