Annons

Alstermo tappade efter en bra start

Alstermo fortsätter att ha det tungt. På lördagen ledde jumbon i paus mot Varberg borta, men Alstermo stod inte distansen ut.
Sport • Publicerad 22 december 2013

Det blev 36–30 (15–17) i Sparbankshallen.

– Vi började faktiskt ganska bra och hade ett piggt anfallsspel, men när Varberg fick tag i matchen i andra halvlek blev vi ängsliga och mot slutet hade vi inte riktigt orken, sa Alstermos tränare Tomas Lundberg.

Annons

Varbergs ryck kom i början av andra då 15–17 blev 22–19. Den marginalen stod sig sedan länge innan det rann iväg i slutet.

Varbergs högklassiga målvaktsspel var en avgörande faktor.

– Dessutom åkte vi på utvisningar i andra som vi klarat oss ifrån i första. Så blir det ofta för lag som är nere för räkning, konstaterade Alstermotränaren.

Anton Williamsson och Anton Karlsson var de Alstermospelare som gladde Lundberg mest.

– Två unga killar som tar för sig rejält. Det var kul att se deras spel.

Alstermos målskyttar: Sebastian Carlsson 6, Anton Williamsson 6, Damir Futic 4, Tobias Paradis 3, Anton Karlsson 3, Nemanja Cvertinovic 3, Andreas Palmay 3 och Zoran Radojevic 2.

Ola Netterström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons