Annons

Amatör fick inbjudan till Masters av misstag

Golf • Publicerad 3 januari 2023
Den "riktige" Scott Stallings i samband med en PGA-tävling i Florida i början av december förra året. Arkivbild.Foto: Chris Tilley/AP/TT

Golfspelaren Scott Stallings hade väntat förgäves på att få sin efterlängtade inbjudan till årets första majortävling, US Masters, i brevlådan. Samtidigt fick en helt annan Scott Stallings, fastighetsmäklare och amatörgolfare i Georgia, USA, sitt livs överraskning i sin brevlåda. Inbjudan som egentligen var avsedd för PGA-spelaren Scott Stallings hade nämligen skickats till fel person, rapporterar bland annat Golf Digest.

Ärlighet varar dock längst och via Instagram skickade Scott Stallings ett meddelande till sin namne där han förklarade att han "visserligen spelade golf men inte på din nivå" och därför ville åtgärda fadäsen och skicka vidare inbjudan.

För "den riktige" Scott Stallings blir det nu hans första medverkan i US Masters sedan 2014 när tävlingen avgörs i april på Augusta.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons