Annons

Bråkigt när Björklöven kvitterade

Ishockey • Publicerad 10 april 2021
Alex Hutchings gjorde ett av målen när Björklöven vann en stökig match över Bik Karlskoga. Arkivbild
Alex Hutchings gjorde ett av målen när Björklöven vann en stökig match över Bik Karlskoga. ArkivbildFoto: Janerik Henriksson/TT

Björklöven kvitterade semifinalserien mot Bik Karlskoga i det hockeyallsvenska slutspelet efter en stökig fjärde match.

Umeålaget vann med 6–3 och i slutet utbröt ett stort bråk vid spelarbåsen. Det renderade i fyra matchstraff, två för varje lag, och sammanlagt 128 utvisningsminuter i matchen som präglades av bök och stök.

Annons

Björklöven avgjorde matchen med tre raka mål sedan Bik Karlskoga kvitterat till 2–2 i början av andra perioden. Karl Johansson, Francis Perron och Alex Hutchings nätade i segerrycket. Karlskoga vann skotten med 41–26, men hemmamålvakten Kevin Poulin stod för flera vassa räddningar.

Nu är det kvitterat till 2–2 i bäst av sju matcher och nästa match spelas i Karlskoga på måndag. I den andra semifinalserien leder Timrå över Västervik med 3–1 och kan avgöra på hemmaplan i morgon.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons