Annons

Coffe och Västra Stå flyttar in hos oss

På torsdag inleds Växjö Lakers SM-semifinal mot Örebro. Det kommer att vara tyst på läktarna i Vida Arena, men Västra Stå flyttar i stället in på våra sajter.
Växjö • Publicerad 20 april 2021
Foto: JONAS LJUNGDAHL

Min Hockey och Smålandsposten har anlitat klackledaren Christoffer ”Coffe” Mattisson för uppdraget. Under matcherna på torsdag och fredag drar han i gång sitt klacksnack på våra sajter.

– Jag vet hur många av er Lakersfans beter er och reagerar på läktaren när det gäller som mest, men nu vill jag veta allt om era känslor, höra era skrik och ramsor från soffan där hemma. Så häng med mig på lajven så kör vi, hälsar Coffe.

Annons

Coffes liverapportering kommer att ske i ett extra fönster. Matchen följer ni som vanligt på ett annat ställe.

– En oerhört spännande semifinalserie väntar. Vi hoppas kunna återskapa lite av stämningen i Vida Arena från distans. Hur många som helst får vara med. Här finns inga restriktioner, säger Daniel Rydström, ansvarig utgivare på Min Hockey.

Häng med i snacket via länken nedan. Start strax före nedsläpp på torsdag.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons