Annons

Curmark skadad – lämnar truppen

Fotboll • Publicerad 10 oktober 2022
Madelen Janogy och Filippa Curmark under en träning på matcharenan Estadio Nuevo El Arcángel. Nu lämnar Curmark truppen.
Madelen Janogy och Filippa Curmark under en träning på matcharenan Estadio Nuevo El Arcángel. Nu lämnar Curmark truppen.Foto: Jessica Gow/TT

Filippa Curmark missar tisdagens landskamp mot Frankrike.

Häckenmittfältaren har haft problem med en nackspärr och spelade inte i matchen mot Spanien (1–1) i fredags. Nu står det klart att hon inte är tillgänglig för Frankrikematchen på Gamla Ullevi heller.

Annons

"Vi bedömer nu när vi kommit hem till Göteborg att Filippa inte är redo för spel i morgondagens match mot Frankrike, och hon har därför lämnat samlingen för att fortsätta rehabiliteringen hemma i klubblaget", säger landslagsläkaren Sadesh Balasingam till fotbollsförbundets webbplats.

Sedan Spanienmatchen har även Sofia Jakobsson lämnat landslagssamlingen, eftersom hon har en viktig kommande slutspelsmatch med klubblaget San Diego Wave.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons