Annons

Degerfors förlänger med tränarduon

Degerfors kan ta steget upp i allsvenskan i helgen.
Nu är det klart att tränarduon Andreas Holmberg och Tobias Solberg stannar på sina jobb i tre år till.
Fotboll • Publicerad 16 november 2020
Degerfors är på väg till allsvenskan och nu är det klart att tränarna Andreas Holmberg och Tobias Solberg fortsätter i klubben. Arkivbild.
Degerfors är på väg till allsvenskan och nu är det klart att tränarna Andreas Holmberg och Tobias Solberg fortsätter i klubben. Arkivbild.Foto: Tommy Pedersen/TT

I dag kom parterna överens om en kontraktsförlängning till och med 2023.

"Det är glädjande att vi har nått en överenskommelse med de här mycket kompetenta tränarna. De har gjort ett bra jobb med att utveckla vårt spel och har sett till att vi spelar väldigt attraktiv fotboll. Holmberg och Solberg är också kulturbärare i den här klubben och nu kan vi konstatera att de kommer vara det i många år framöver", säger klubbens sportchef Patrik Werner till klubbens webbplats.

Annons

"Jag känner en oerhörd glädje och stolthet. Det är fantastiskt kul att tillsammans med min gode vän 'Adde' få fortsätta driva den här föreningen framåt", säger Solberg.

Om Degerfors, som leder superettan med tre omgångar kvar att spela, vinner mot AFC Eskilstuna borta på lördag år blir klubben klar för allsvenskan.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons