Annons

Dubbla "pers" av Hallin när Sverige vann landskamp

IFK Växjös Ellinore Hallin hade en minst sagt lyckad lördag när Sverige vann Nordenkampen i friidrott. Även Sveriges herrar triumferade i Tammerfors.
Sport • Publicerad 8 februari 2014

– Det var två väldigt spännande kamper att följa. Damernas kamp avgjordes inte förrän i allra sista grenen 4x300 m, vilket gjorde den till en riktig rysare, säger Karin Torneklint till friidrott.se.

Ellinore Hallin imponerade alltså lite extra då hon satte personligt rekord i såväl kula (15.19 meter) som 60 m häck (8.27). En tid som inte bara innebar en andraplats i loppet, utan även en sjundeplats genom tiderna i Sverige.

Annons

– Idag kände jag verkligen att jag kunde trycka på redan i starten av häckloppet. Jag har känt mig lite osäker ett tag på grund av att jag bytt tränare och ändrat lite i tekniken, men idag tänkte jag bara – nu kör vi. Och det gick ju väldigt bra, säger Ellinore Hallin till friidrott.se.

– Alla stötar gick bra för mig i kula idag. Jag är så glad för jag känner att jag har höjt min lägstanivå nu, och jag fick dessutom på en riktigt bra träff idag, säger Ellinore.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons