Annons

Feber härjar i Östers herrtrupp

Denis Velic, Alexander Henningsson och Stefan Karlsson har insjuknat i feber och oron är stor att ytterligare spelare i Östertruppen smittats inför morgondagens match mot Assyriska.
Sport • Publicerad 6 oktober 2012

– Jag hoppas att inte fler blir sjuka och att de som är sjuka hinner bli friska, säger tränaren Roar Hansen som i går förmiddag, inom loppet av tio minuter, fick telefonsamtal från såväl Denis Velic som Alexander Henningsson och Stefan Karlsson med budskapet att de ligger nedbäddade med feber.

Som om inte det vore nog har även målvakten Dzevad Selimagic, som förvisso inte är aktuell för spel i söndagens match, också insjuknat i feber.

Annons

Öster hade träningsfritt i går och samlas till träning i dag vid 13.30. Östertränaren håller tummarna för att samtliga spelare står på benen och kan följa med till Södertälje och matchen mot Assyriska i morgon.

Hela A-lagstruppen är kallad och åker med till matchen där Öster vid seger säkrar allsvenskt avancemang.

– Men det är inte av den anledningen alla spelarna följer med, men det skulle kunna bli precis så att vi vinner och då gör det inget att vi är tillsammans allihop, säger Roar Hansen.

Kristian Ferm
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons