Formstarka länslag ska lira

Tre av Kronobergs division 3-lag är i farten den här helgen, Älmhults IF i sydöstra gruppen och Räppe GoIF och Moheda IF i sydvästra.
Sport • Publicerad 15 september 2012

Älmhult möter Bromölla på Älmekulla i morgon och det handlar om en riktig sexpoängsmatch. Just nu har ÄIF fyra poängs marginal till Bromölla som parkerar på den negativa kvalplatsen.

Nyckelspelaren André Lassen är tillbaka efter avstängning och det bådar gott för ett formstarkt Älmhult som tagit tio av tolv poäng i sina fyra senaste matcher.

Formstarkt är också Räppe som i dag gästas av nästjumbon Aneby på Räppevallen. Fredrik Bild är tillbaka efter avstängning, Henrik Kjellén efter sjukdom och Andreas Lindau efter skada. På minussidan märks Marcus Chukro som är avstängd och Gustav Johansson som har varit febersjuk.

Moheda tar emot Hovslätt på Moheda IP, ett Hovslätt som parkerar på negativ kvalplats.

Det har varit en stökig vecka för Moheda med sjukdomar och skador. Klart är att Anton Johansson missar dagens match då han fått känning i ena knäet. Roberto Secka är tillbaka efter sjukdom och debuterar nu från start.

Ola Netterström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.