GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fulla fält när Tingsrydstravet arrangerar tävling

Tingsrydstravet kör årets andra tävlingsdag och som vanligt är det fulla fält. Det är många som vill tävla på ”milebanan” och det är ett gott tecken. Loppen håller ganska bra klass.
Bild från tidigare tävling på Tingsrydstravet.
Bild från tidigare tävling på Tingsrydstravet.
Foto: Gert Andersson

Framförallt lopp 7, den sista V5-avdelningen. Hudson River är bara fem år och har tävlat mycket på andra sidan Atlanten i dom penningstinna unghästloppen och tjänat drygt 1,8 miljoner kronor. Han har haft lite svårt att räcka till i den tuffa klass han befinner sig i. Nu möter han ett par hästar av samma kaliber, bland annat The Real Star och Dokonjo och vi väljer att strecka alla tre.

Bästa spiken i omgången är, i alla fall tycker vi det, Betting Pacer (V5-3). Hon är mycket fartfylld, men har lite för lätt att galoppera. Näst senast galopperade hon bort en finaplats i Drottning Silvia Pokal, ett lopp för de allra bästa fyraåriga stona. Betting Pacer är mycket startsnabb och det ser ut att bli ledningen och håller hon sig bara lugn bör hon ha en mycket bra chans. Övriga tre avdelningar är öppna och det är bara att strecka på så mycket plånboken tillåter.

Lopp 1: Ungdomslopp – ej spel

Lopp 2: 3 Ide Beemd – 10 Il Commendante – 9 Zizou's Star Treb. Outs: 8 O.M.Highstep.

Lopp 3: 10 Beowulf Play – 5 La Diva – 12 Almagest A.C. Outs: 2 Attackbollen G.G.

Lopp 4: 4 Only One Tooma – 8 Fatia Simoni – 2 Stepping du Chene. Outs: 5 Amazing Månalisa.

Lopp 5: 1 Betting Pacer – 3 Just Make It – 7 Crazymonterheart. Outs: 11 Personal Jesus.

Lopp 6: 6 Garden Grove – 4 Return Of Bols – 5 Dreamonspirit. Outs: 11 Bonfire Lady.

Lopp 7: 12 Hudson River – 9 The Real Star – 11 Dokonjo. Outs: 10 Vischio Holz.

Lopp 8: 1 Under Pressure – 12 Rustico – 11 Deluca. Outs: 10 Pancake.

Lopp 9: 1 Blessed Design – 6 Secret Symbol – 8 Mr Klister. Outs: 5 Rutilia. V5-spiken

1 Betting Pacer (V5-3) har inte haft någon tur i flera av de starter hon gjort på slutet och det har även blivit lite galopper. Näst senast galopperade hon med krafter kvar och det var en finalplats i Drottning Silvia Pokal som gick upp i rök. Nu är det passande förutsättningar och hon har toppchans.

V5-rysaren 5 Amazing Månalisa (V5-2) är ett riktigt långskott. Hon har inte vunnit lopp än så länge på 32 starter. Hur som helst avslutade hon klart positivt senast och såg ut att trivas med Max Karlsson och loppet hon startar i är ihåligt och allt kan hända.

V5-förslaget:

V5-1: 2,4,5,11,12 (1,3) V5-2: 2,4,5,8 (1,9) V5-3: 1 Betting Pacer (3,7) V5-4: 4,5,6,11 (2,8) V5-5: 9,11,12 (10,4) 240 rader/kronor

Läs mer