Här reprisen på liverapporteringen av Ängelholm-Öster

Öster får spela i superettan även nästa säsong. Drömmen om allvenskt kval försvann snabbt efter en mardrömsstart mot Ängelholm. Roar Hansens gamla lag slog det nya med 3-0.
Sport • Publicerad 9 oktober 2011
Foto: 

Efter en tidig skada på Kevin Amuneke fick Öster kasta sin matchplan i papperskorgen. I väntan på ersättare kunde Ängelholm göra matchens första mål. Vasse Martin Andersen sköt på Emil Krafth och bollen flög över Joakim Wulff i Östermålet.

Öster hade förtvivlat svårt att skapa något framåt och hade inte en vass chans på hela matchen. Ängelholm hade mer och kunde i andra halvlek avgöra genom mål av Björn Westerblad och ytterligare ett av Martin Andersen.

Skåningarna håller därmed liv i den allsvenska drömmen. För Östers del är det klart att det blir superettan även nästa säsong. Det är bra och precis vad spelarna själva satte som målsättning inför säsongen.

Ängelholm-Öster

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.