Johan Markusson lämnar Lakers

Växjö Lakers lagkapten Johan Markusson kommer inte spela i ishockeyklubben nästa säsong, meddelar klubben via ett pressmeddelande.
Sport • Publicerad 10 juni 2014

Växjö Lakers skriver i pressmeddelandet, på tisdagsförmiddagen, att Johan Markusson slutar spela i klubben och förmodligen slutar han med ishockey helt.

– Jag ska inte spela någon ishockey i Växjö Lakers mer och troligen blir det ingen mer hockey alls. Förmodligen inte. Nu är det slut, säger Johan Markusson.

Johan Markusson nämner flera orsaker till sitt beslut, bland annat nämner han hälsoskäl.

– Det är många faktorer som spelar in i beslutet. Det skulle ta två timmar att gå igenom det, men summan av det och magkänslan säger att det räcker nu. Jag har en hälosstatus som kanske inte är hundra för att spela ishockey på elitnivå men det handlar inte bara om det, utan det är summan av många saker, säger Johan Markusson.

Läs mer i onsdagens pappersutgåva av Smålandsposten.

Per Jodenius
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.