Annons

Klart: Se Åby/Tjuredas bortamatcher på smp.se

Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Åby • Publicerad 1 oktober 2021
Foto: Filip Sjofors

Smålandspostens satsning på direktsänd livesport fortsätter. I höst har ni kunnat följa den lokala fotbollen, Växjö Vipers i SSL och Amo i svenska cupen i handboll bland annat. Nu är det dags för ytterligare en sport att ta plats i utbudet. Vi har gjort klart att sända från bandyallsvenskan där Åby/Tjureda planerar att slåss i toppen.

Smålandsposten kommer att sända samtliga bortamatcher för Åby/Tjureda i serien. Efter två inledande hemmamatcher i Eriksson Arena blir den första sändningarna den 13 och 14 november när Åby/Tjureda spelar borta mot Ljusdal och Falu BS. Senare under säsongen kommer vi få se sändningar från Karlstad, Västanfors och Kalix.

Annons

– Otroligt kul med nästa sport in i vår satsning. Åby/Tjureda spelar i en rikstäckande serie och det känns väldigt bra att ge lagets supportrar och våra prenumeranter möjlighet att följa dem under hela vintern, säger Daniel Rydström, webb- och nyhetschef på Smålandsposten.

För att se matcherna måste du vara prenumerant på Smålandsposten. Testa nu via erbjudandet nedan.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons