unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Klart: Se Vipers SSL-matcher på smp.se

Den 4 oktober inleder Växjö Vipers SSL-säsongen med bortamatch mot Pixbo. Sedan väntar ytterligare 25 matcher för ett ungt och spännande lag.
Nu kan vi avslöja att Smålandsposten kommer att sända samtliga matcher kommande säsong.
Foto: Filip Sjöfors

Ett avtal med sändande Sportexpressen gör att Växjö Vipers SSL-matcher också kommer att visas på smp.se.

– Vi vet att intresset för livesänd sport är stort, därför känns det jättebra att nu också kunna erbjuda så mycket innebandy. Våra prenumeranter kan vara säkra på att vi hela tiden jobbar för att utveckla vårt innehåll på olika sätt och det här är ytterligare ett steg i den riktningen, säger Kristina Bingström, ansvarig utgivare på Smålandsposten.

Första matchen spelas alltså om cirka två veckor. Innan dess väntar både fotboll och hockey på smp.se. På söndag sänder vi fotbollsmatchen mellan Räppe och IFK Karlshamn i division 2 östra Götaland och nästa onsdag och fredag ser ni Tingsryds träningsmatcher mot Kristianstad och Troja-Ljungby.

För att se alla matcher måste du vara prenumerant. Klicka här för att testa tre månader för 49 kronor.