unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Klart: Vi sänder Tingsryds träningsmatcher

Foto: LENA GUNNARSSON

Tingsryds AIF drar i gång säsongen med träningsmatcher i september. Starten av Hockeyallsvenskan har skjutits fram och därför flyttas också de första träningsmatcherna. Nu kan vi avslöja att minHOCKEY/Smålandsposten kommer att sända matcherna från Nelson Garden Arena.

– Det känns fantastiskt kul att kunna bjuda våra prenumeranter på detta. Förra säsongen avslutades på ett konstigt sätt och suget efter hockey är stort i hela länet, säger Daniel Rydström och Kristina Bingström, ansvariga utgivare på minHOCKEY och Smålandsposten.

Matcherna som kommer att sändas spelas mot Västervik (9 september), Kristianstad (23 september) och Troja-Ljungby (25 september). Samtidigt sänder Kristianstadsbladet seriekonkurrenten Kristianstads IK:s matcher. Därmed kan en prenumerant på minHOCKEY/Smålandsposten se fyra av fem träningsmatcher för Tingsryd i september.

– I dessa tider så är det inte orimligt att tro att vi är många som längtar extra mycket efter att säsongen ska dra igång. Inför våra träningsmatcher har vi i år märkt ett betydligt större intresse från diverse mediehus om att få rättigheterna att sända dessa. Vi är extra glada över att vi nu nått en uppgörelse med en lokal och långsiktig partner i Smålandsposten. Vi vet samtidigt att många av våra fans och supporters genom denna uppgörelse kommer att få tillgång till sändningarna. Det har varit en viktig parameter för oss när vi fattat detta beslut. Välkommen till en ny säsong, säger Niclas Henriksson, klubbchef i Tingsryds AIF.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, e-tidning, sajterna minhockey.se, minboll.se och vxoweek.se. 3 månader för endast 3 kr! (ord pris 567 kr)

För att kunna se matcherna måste du vara prenumerant på minHOCKEY eller Smålandsposten.

Testa minHOCKEY för 39 kronor här.

För Smålandspostens e-tidningspaket klicka här. Tre månader för 49 kronor, sedan 189 kronor i månaden. Då ingår e-tidning, smp.se, minhockey.se, minboll.se och vxoweek.se.