Annons

Klart: Vi sänder Växjö Lakers första träningsmatch

Växjö • Publicerad 5 augusti 2020
Foto: JONAS LJUNGDAHL

Nästa torsdag, den 13 augusti, spelar Växjö Lakers höstens första träningsmatch mot seriekonkurrenten Rögle BK. Matchen spelas i Vida Arena utan publik. Nu kan vi avslöja att vi säkrat rättigheterna till att sända matchen på smp.se och minhockey.se. Matchen kommer att visas för alla våra prenumeranter.

– Det känns fantastiskt kul att få bjuda våra trogna prenumeranter på den här höjdaren, säger Kristina Bingström och Daniel Rydström, ansvariga utgivare på smp.se och minhockey.se.

Annons

Växjö Lakers har tvingats göra förändringar i sitt försäsongsschema på grund av coronapandemin. Det blir till exempel ingen resa till Finland som brukligt. I stället har man lagt in en träningsmatch borta mot Oskarshamn den 3 september. Det är också klart att träningsmatchen mot HV71 flyttas från Alvesta till Växjö.

Se hela försäsongsschemat nedan.

Fakta

Lakers träningsmatcher

13 augusti: Växjö Lakers–Rögle (sänds på minhockey.se och smp.se)

15 augusti: Växjö Lakers–HV71 (sänds på cmore.se)

18 augusti: Växjö Lakers–Oskarshamn (sänds på cmore.se)

21 augusti: Rögle–Växjö Lakers (sänds på cmore.se)

3 september: Oskarshamn–Växjö Lakers (sänds på cmore.se)

8 september: HV71–Växjö Lakers (sänds på cmore.se)

10 september: Malmö–Växjö Lakers (sänds på cmore.se)

12 september: Linköping–Växjö Lakers (sänds på cmore.se)

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons