Annons

Kvaldramat för Växjö Norra och rejban – vi sänder alla matcher

Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Växjö • Publicerad 5 oktober 2022
Johan Roos, Christopher Holmér och Filip Kjellsson, tidigare elitspelare i innebandy, ska kvala till fotbollstrean med sitt rejban. Vi sänder alla matcher.
Johan Roos, Christopher Holmér och Filip Kjellsson, tidigare elitspelare i innebandy, ska kvala till fotbollstrean med sitt rejban. Vi sänder alla matcher.Foto: Josefine Stenersen Nilsson

Växjö Norra ska försvara sin plats i division 3. De utmanas av Växjökollegan rejban, Kalmar City och Karlshamn United. Ett drama i sex akter inleds på lördag och nu är det klart att minboll.se och smp.se kommer att sända samtliga matcher.

– Oerhört kul att få sända fotboll hela vägen till avgörandet även i höst. Det här kan bli en riktigt spännande kvalgrupp, säger Daniel Rydström, ansvarig utgivare på minboll.se.

Annons

Sändningarna i kvalgrupp 10 till division 3 är ett samarbete mellan Smålandsposten och våra koncernkollegor Barometern och BLT/Sydöstran. Det är de två sistnämnda som levererar sändningarna från lördagens premiäromgång. Klockan 14 spelas Karlshamn United-Växjö Norra och klockan 17 är det avspark för Kalmar City-rejban på Bergaviks IP.

För att se matcherna måste du vara prenumerant på Smålandsposten eller Min Boll. Testa redan i dag för tre kronor i tre månader via länken nedan.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons