Annons

LIVE: Se matcher med Räppe, Växjö Norra och Åryd

Växjö • Publicerad 3 augusti 2020
Räppe möter Åryd i Toyota cup. Räpper vinner med 3-1. Firar sista målet.
Räppe möter Åryd i Toyota cup. Räpper vinner med 3-1. Firar sista målet.Foto: Ebba Sund

Det är dags för riktig kick off för fotbollssäsongen 2020. Det är augusti och i veckan drar topptippade Räppe i gång i division 2 östra Götaland. I första matchen väntar Asarum från Blekinge hemma på Räppevallen. Min Boll och Smålandsposten sänder matchen på tisdag den 4 augusti, avspark klockan 19.

Till helgen väntar också säsongens derby mellan Växjö Norra och Åryd i division 3 sydöstra. Vi finns på plats på Åbo IP på lördag den 8 augusti. Avspark klockan 14.

För att se matcherna behöver du vara prenumerant på Min Boll eller Smålandsposten. Just nu kan du testa fotbollssajten för en krona första månaden eller läsa allt på smp.se samt alla våra specialsajter (minhockey.se, minboll.se och vxoweek.se) för tre kronor i tre månader. Då ingår även Smålandsposten som E-tidning.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons