unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Malmö tar paus från SHL efter pandemiutbrott

SHL-klubben Malmö ställer in all verksamhet den här veckan och bortamatcherna mot Brynäs (tisdag) och Djurgården (torsdag) skjuts fram.
Anledning: Coronaviruset härjar i klubben.
Markus Lauridsen och Oscar Alsenfelt deppar efter att Leksands segermål i lördags. Nu härjar coronaviruset i truppen och all verksamhet den här veckan ställs in.
Markus Lauridsen och Oscar Alsenfelt deppar efter att Leksands segermål i lördags. Nu härjar coronaviruset i truppen och all verksamhet den här veckan ställs in.
Foto: Andreas Hillergren/TT

"Spelare och ledare är nu isolerade och kommer inte att bedriva någon träning under den innevarande veckan. Samtidigt går Redhawks in i lockdown, vilket innebär att spelare och ledare isolerar sig och att laget inte kommer att bedriva några gemensamma träningspass under den innevarande veckan", skriver klubben på sin hemsida.

I lördags meddelade Malmö att forwarden Lars Bryggman drabbats av covid-19. På måndagsmorgonen testades samtliga spelare och ledare och resultatet var nedslående.

Smittan har spridits i truppen. Hur många spelare och/eller ledare som testat positivt framgår inte.

En konsekvens av virusutbrottet i Malmö är att Brynäs och Djurgården möts redan på tisdagen, en match som skulle ha spelats först den 9 februari.

Fakta: Nya matchdatum i SHL

På grund av virusutbrottet i Malmö flyttas veckans matcher Brynäs–Malmö (tisdag 12 januari) och Djurgården–Malmö (torsdag 14 januari) fram.
Nya speldatum för matcherna är inte spikade men de uppskjutna matcherna innebär rockader i spelprogrammet.
Örebro–Djurgården: Flyttas från den 12 januari till den 23 februari (19.00)
Brynäs–Djurgården: Flyttas från den 9 februari till den 12 januari (19.00)
Djurgården–Örebro: Flyttas från den 23 februari till den 14 januari (19.00)
Mötet Oskarshamn–Örebro den 14 januari flyttas. Ny speldag blir klar inom kort.