Annons

Mittfältsprofilen lämnar Djurgården

Fotboll • Publicerad 3 december 2020
Fredrik Ulvestad lämnar Djurgården. Arkivbild.
Fredrik Ulvestad lämnar Djurgården. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

Under onsdagen blev det klart att Jesper Karlström lämnar fotbollsallsvenska Djurgården för spel i polska storklubben Lech Poznań. Nu tackar ytterligare en mittfältsprofil för sig. På sin webbplats skriver Djurgården att Fredrik Ulvestad inte kommer att förlänga sitt utgående kontrakt, och söndagens serieepilog mot Varberg blir därmed hans sista match för Blåränderna.

"Jag har trivts jättebra och fått ett fint mottagande sedan jag kom och hela vägen fram till nu. Det är väldigt fina människor i föreningen, supportrarna är fantastiska och jag och min familj har trivts bra i Stockholm. Så jag har haft en jättebra tid här och nu får vi se vad som väntar härnäst för min del. Det blir ett nytt kapitel för mig och vi får se vad det innehåller", säger Ulvestad.

Annons

Norrmannen kom till Djurgården från engelska Burnley inför säsongen 2018, växte snabbt ut till en stor stjärna, och hann med att vinna både SM-guld och svenska cupen.

Ulvestad har ännu inte gjort klart med någon ny klubb.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons