Rollin-Carlsson: "Ett mönsteranfall"

Tingsryd tog sin tredje raka viktoria. Tacka Victor för det.
Sport • Publicerad 26 mars 2010

Victor Rollin-Carlsson, har fått chansen i förstakedjan med Christian Jacobsson och Johan Forsander sedan lagkaptenen Tomas Lundström blivit skadad. I går tackade han genom att göra matchavgörande 5-4-målet efter Enköpings upphämtning.

– Robin Jacobsson passade till Johan Forsander som fick med sig pucken lite turligt. Det blev till ett mönsteranfall, säger Victor Rollin-Carlsson.

Tidigare under säsongen har Victor Rollin-Carlsson främst spelat i fjärdekedjan. Platsen med Forsander och Jacobsson innebär mer istid. Och fler poäng. Hemma mot Nybro blev det två mål. I torsdagens match i Enköping blev det ytterligare två mål och en assist.

– Det är skönt att sätta dit de lägena vi får, men i dag spelade vi på tok för slarvigt, säger Victor Rollin-Carlsson.

Torsdagens match var speciell för 20-åringen. Inför säsongen värvades han från Almtuna. Uppsalalagets hemmahall ligger bara några mil från Enköping.

– Det känns skitskönt. Det var många hemifrån som var här och tittade. Vi har fått en kanonstart. Det finns inget att klaga på.

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.