Annons

Så ser du livesport från 1 april – testa SMP digital plus

Kronoberg • Publicerad 8 mars 2023 • Uppdaterad 23 mars 2023
Smålandspostens tv-buss kommer att rulla en hel del under 2023.
Smålandspostens tv-buss kommer att rulla en hel del under 2023.Foto: Calle Rydqvist

Förra säsongen producerade Smålandsposten 92 lokala fotbollsmatcher. Nu har vi säkrat ett nytt avtal som innebär att vi kommer att sända Räppe, division 3-fotboll och mycket mer flera år framåt.

Från den 1 april kommer livesport att sändas på Smålandsposten och för att kunna se matcherna måste du ha en prenumeration på SMP digital plus, SMP helg och SMP komplett.

Annons

Nu kan du testa SMP digital plus för 49 kronor den första månaden. Då kan du se alla våra sändningar efter den 1 april och i prenumerationen ingår även smp.se, alla nischsajter, app samt Smålandspostens e-tidning.

Du som redan har en prenumeration på SMP digital bas eller någon av våra nischsajter (ex minboll.se och minhockey.se) kan uppgradera via vårt kundcenter. Mejla kundcenter@smp.se eller ring 0470-770500.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons