Annons

Superfredag: Smålandsposten direktsänder tre heta matcher

Kronoberg • Publicerad 22 mars 2023 • Uppdaterad 23 mars 2023
Foto: MATS JAVERUD

Fredagen den 24 mars blir en otroligt stor sportdag i länet. Växjö Lakers och TIngsryd spelar slutspel- och playout-hockey. Samtidigt fortsätter Växjö Vipers jakten på semifinal mot Helsingborg, Alvesta spelar seriefinal i kvalserien till Hockeyettan mot Mjölby och Amo kan säkra en plats i högsta ligan i sista omgången.

Nu kan Smålandsposten avslöja att vi kommer att sända de tre sistnämnda matcherna. Växjö Vipers har vi följt hela säsongen. Alvesta SK har vi sänt från Virdavallen, men genom ett samarbete med Corren i Östergötland kan vi nu även visa fredagens bortamatch. Vi har också säkrat rättigheten till Amo:s fullsatta fest hemma mot Rimbo där allt är klart för en stor fest på fredag.

Annons

Nedan hittar ni länkar till respektive match. För att se allt måste du vara prenumerant på Smålandsposten. Bli det via länken nedan och få två biljetter till Östers hemmapremiär mot Trelleborg.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons