Tingsryd börjar mot Olofström

Efter tisdagens osannolika vändning kan Tingsryd ladda för kvalserie. Enligt spelprogrammet inleds den med bortamatch i Olofström på söndag.
Sport • Publicerad 17 mars 2010

Fredrik Hanssons mål i förlängning orsakade play off-fest i Tingsryd på tisdagskvällen. På söndag inleds kvalseriekalaset och Tingsryd börjar borta. Enligt spelprogrammet väntar Olofström borta på söndag och Nybro i första hemmamatchen på tisdag.

Länets två kvalserielag, Tingsryd och Växjö Lakers, spelar alltså hemma i olika omgångar. Växjö Lakers inleder kvalserien till elitserien med hemmamatch mot AIK på söndag.

Mindre nöjda med programmet är konkurrenten Oskarshamn. Enligt klubbchefen Dag Larsson ska klubben göra allt för att riva upp spelschemat.

– Vi anser att den är djupt sportsligt orättvis och ska göra allt för att den inte ska gälla, säger han till Oskarshamnstidningen.

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.