Annons

Växjös nya fotbollsstadion får namnet Myresjöhus Arena

Myresjöhus Arena. Där har ni namnet på den nya fotbollsstadion i Växjö.
Sport • Publicerad 29 mars 2011
Jonas Karlsson, finanschef, och Mikael Olsson, VD för Myresjöhus samt Östers ordförande Claes Lövgren på presskonferensen.Foto: Lena Gunnarsson

Vid en presskonferens i dag informerade Östers IF och representanter för Myresjöhus, om det avtal som bland annat innebär att Myresjöhus går in som tung sponsor av det nya arneaprojektet i Växjö.

– Vår arena byggs i mycket trä och har naturgräs. Den passar Växjö väl - Europas grönaste stad. Och Myresjöhus är en lika passande sponsor. Företaget har, liksom Öster, växt ur den småländska myllan, och är närapå jämngammalt med föreningen, säger Östers ordförande Claes Lövgren.

Annons

– Vi är mycket stolta och glada över att få vara med om Östers satsning mot att återigen bli svenska mästare, säger Myresjöhus VD Mikael Olsson.

Avtalet gäller i sju år, med möjlighet till förlängning i ytterligare tre år därefter. Dessutom går Myresjöhus in som huvudsponsor för Östers herrlag redan den här säsongen.

Hur mycket pengar avtalet är värt vill varken Östers eller Myresjöhus representanter avslöja.

Dan Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons