Annons
Nyheter

Franke Bo Frank

Nyheter • Publicerad 12 januari 2009

Jag kom just tillbaks från min intervju med Bo Frank, som jag enerverande nog brukar beskriva som "högsta hönset i Växjös kommunpolitik". Ingen har rättat mig ännu, inte heller hans eget karismatiska jag. Nåväl. Han säger att han är kaxig. Jag tror honom. Och plötsligt vann han Martas förtroende- bara sådär. Ganska läskigt men aningen förutsägbart. Nåväl. Se resultatet av mötet, som kretsade kring studenten, campus och universitetet, i nästa nummer av Universitetets studenttidning Sista Brefvet, som kommer ut i början av februari.

På vägen hem ringde en kontaktperson för en av sommarens projekt. Planen är att under juli månad studera arabiska i Kairo och det hela verkar ta realistisk form allt mer. Kalasmat!

Annons

Men n ska tankarna slängas över, från Kairo till texttolkning, då delar av Matteusevangeliet och Koranen ska jämföras, vilket givetvis ska bli vansinnigt intressant. Problemet är dock att jag endast för sammanfatta resultatet med 20 rader. 20 RADER! Vem kommer på något så utomordentligt fånigt! ? det blir kvällens dilemma.

Men först nu: Mint- the med charmant arg vän.

Adjö från campus för nu.

Marta Edebol
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons