Nyheter

DIF förlänger med succémittfältare

Nyheter • Publicerad 17 maj 2010

Han har varit ett av nykomlingen Degerfors stora utropstecken så här långt och petat rutinerade Sebastian Henriksson från startelvan. Nu har föreningen tecknat ett nytt avtal på 2,5 år med Emil Berger , 19.

– Det är alltid Degerfors som man vill spela för. Alla strävar väl efter att komma till större klubbar men just nu känns DIF mest rätt för mig. Jag hoppas få fortsätta att spela mycket och utvecklas ännu mer, säger innermittfältaren till Karlskoga-Kuriren.

Emil, som likt sin far och farfar spelar med nummer sex på ryggen i DIF, återvände till Degerfors inför den förra säsongen efter en halvårssejour i Väsby United. Han fick sitt rejäla genombrott under den senare halvan av division 1-säsongen och har imponerat stort i inledningen av den här säsongen med sitt lugna och trygga passningsspel.

– Det är bra naturligtvis. Jag visste inte att detta var klart ännu det är förstås jättebra. Det är en ung spelare som vi vill ha kvar i flera år, kommenterade tränaren Patrik Werner .

Daniel Olausson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.