Nyheter

Motorsågsmassaker avvärjd i Klippan

Natten till lördagen greps en 25-årig man av polisen sedan han jagat flera personer med en motorsåg i Klippan.
Nyheter • Publicerad 20 mars 2010

Det var strax före klockan ett som en av de jagade ringde polisen och berättade att han och flera andra jagades av motorsågsmannen längs Storgatan.

Motorsågen var igång medan mannen uttalade dödshot mot de jagade. 25-åringen passade också på att såga ner några grenar från träd, skriver Helsingborgs Dagblad på nätet.

De jagade lyckades hela tiden hålla ett betryggande avstånd mellan sig och motorsågsmannen, men polisen ryckte ut med två patruller. Till slut lyckades man lokalisera 25-åringen till en lägenhet på Storgatan där han kunde gripas. Motorsågen togs i beslag.

Helsingborgspolisens inre befäl Göran Tolf säger att 25-åringen gett en förklaring till sitt handlande, men vill inte säga vad den går ut på. Mannen var berusad när han greps, rapporterar HD.se.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.