Nyheter

Reinfeldt kör också lördagsmys!

Nyheter • Publicerad 8 februari 2011

Vad är det som händer? Den frågan har jag ställts inför så många gånger nu och under hela säsongen att jag håller på att spy. Den är självklart befogad, men det enda svar jag har på den frågan är skitsamma, nu är det sju matcher kvar och match ett är imorron. Det är läge nu att vi spelar ett spel som ger oss segrar!

Helgen gav oss chansen att komma ifrån varandra för en stund. Kanske kan det vara det som är hemligheten. Att vi var så fantastiskt trötta på att träffa varandra varje dag så att en ledig helg skulle göra dundersuccé. Nej då, skämt åsido, men vi får väl se imorgon!

Jag själv passade på att dra norrut för att träffa gumman. Blev heldag på Stockholms gator och jag insåg ganska snart att det spelar ingen roll att jag har 400 gymtimmar mer än tjejen. För efter någon timme känner jag redan hur mjölksyran börjar vandra upp längs vaderna för att inte långt senare ta kontroll över hela kroppen. Allt medans hon ser heeelt oberörd ut, hur är detta möjligt!? =)

Gjorde ett besök på mataffären som ligger i källaren på varuhuset NK. När jag närmar mig kön ser jag att snubben framför mig är ju ingen mindre än Fredde Reinfeldt. Lite diskret försöker jag fråga tjejen om hon också ser det jag ser? Mannen bakom henne verkar inte lika imponerad och ger mig en misstänksamt arg blick. Vad vill han tänkte jag? Vidare undersöker jag vad Fredde har i varukorgen och ser direkt att det är tacokväll på gång, mysigt. Han betalar, plockar sina varor och traskar därifrån. Efter honom springer också den griniga gubben och jag nu ser jag också den dolda hörsnäckan. Han var med andra ord statsministerns livvakt som förmodligen var beredd att sänka mig om jag så hade plockat bort ett hårtstrå från ministerns dyra jacka!

Henrik Bankelius
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.