Enkät: Är du beredd på att betala 1500 kronor för Taifs överlevnad?

Tingsryd • Publicerad 20 december 2012
Bo Jonsson:-Jag är inte medlem, men jag skulle kunna bli. På något sätt måste man se till att de kan överleva. Jag tycker att det är Tingsrydbornas ansvar att göra det.
Bo Jonsson:-Jag är inte medlem, men jag skulle kunna bli. På något sätt måste man se till att de kan överleva. Jag tycker att det är Tingsrydbornas ansvar att göra det.Foto: 
Helen Östman:-Rent samhällsmässigt måste de nog finnas kvar, de är viktiga för kommunen. Men just nu kan jag inte svara på hur jag skulle göra om jag var medlem.
Helen Östman:-Rent samhällsmässigt måste de nog finnas kvar, de är viktiga för kommunen. Men just nu kan jag inte svara på hur jag skulle göra om jag var medlem.Foto: 
Agne Paulsson:-Jag har inte bestämt mig ännu. Jag har haft årskort i 25 år, men jag tycker inte att de har skött det här särskilt bra. De borde ha gjort något åt ekonomin tidigare.
Agne Paulsson:-Jag har inte bestämt mig ännu. Jag har haft årskort i 25 år, men jag tycker inte att de har skött det här särskilt bra. De borde ha gjort något åt ekonomin tidigare.Foto: 
Eva Lorentzon:-Ja, jag är beredd att betala för att Taif ska finnas kvar. Jag gillar hockey och tycker att det är roligt. Jag har årskort och går på alla matcher jag kan.
Eva Lorentzon:-Ja, jag är beredd att betala för att Taif ska finnas kvar. Jag gillar hockey och tycker att det är roligt. Jag har årskort och går på alla matcher jag kan.Foto: 
Michaela Fransson:-Nej det skulle jag inte göra. De lägger pengarna på fel saker. De vill ha mer pengar, men jag tycker att de redan har fått vad de ska ha.
Michaela Fransson:-Nej det skulle jag inte göra. De lägger pengarna på fel saker. De vill ha mer pengar, men jag tycker att de redan har fått vad de ska ha.Foto: 
Erling Dånge:-Jag har inte tagit ställning. Det vore tragiskt för samhället om de försvann. Men jag vill se lite fler siffror på hur bra eller dåligt det går, de kan inte bara tigga pengar.
Erling Dånge:-Jag har inte tagit ställning. Det vore tragiskt för samhället om de försvann. Men jag vill se lite fler siffror på hur bra eller dåligt det går, de kan inte bara tigga pengar.Foto: 
Per-Olof Sandberg:-Det låter som väldigt mycket pengar, så det hade jag inte gjort. Jag anser att det borde skötas på annat sätt. Taif borde ha anat det här tidigare.
Per-Olof Sandberg:-Det låter som väldigt mycket pengar, så det hade jag inte gjort. Jag anser att det borde skötas på annat sätt. Taif borde ha anat det här tidigare.Foto: 
Bo-Inge Svensson:-Taif får inte gå åt helsike. Men det får inte heller kosta vad som helst. Det är väldigt svårt, men det måste ställas krav på klubben.
Bo-Inge Svensson:-Taif får inte gå åt helsike. Men det får inte heller kosta vad som helst. Det är väldigt svårt, men det måste ställas krav på klubben.Foto: 
Emma Rydberg:-Nej. Det känns som om de slösar pengar på spelare som de inte behöver. Hade de tagit in egna spelare istället för att köpa in dem så skulle de spara pengar.
Emma Rydberg:-Nej. Det känns som om de slösar pengar på spelare som de inte behöver. Hade de tagit in egna spelare istället för att köpa in dem så skulle de spara pengar.Foto: 
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.