Annons
Nyheter

Veckan där skåne ska besegras

Nyheter • Publicerad 20 oktober 2010

Denna vecka har vi 2 riktigt tuffa matcher. Rögle ikväll och Malmö på Lördag,men vi gör som vi brukar och tar en match i taget.

Rögle mötte vi i två träningsmatcher där de va jämt och mycke kamp. Vi förlorade båda med udda målet vad ja kan minas, men vi gjorde två riktigt bra matcher. Rögle är ett tippat topplag och de kan passa oss bra att åka ner där och spela avslappnat o försöka knipa nån poäng förhoppningsvis 3.

Annons

Efter en ledig helg, har vi nu haft två bra ispass, där vi fått lära känna en ny back som är här på lån från Modo. Om ja skulle försöka beskriva han på isen så skulle de låta så här. Ganska liten kvick rightare, som verkar ha bra speluppfattning och ett hyfsat skott inte alls olik vår skadade #2. Blev även klart med en center från Nordamerika igår, vet inte så mycke om honom eftersom han inte kommit, men låt hoppas att J.A har hittat en riktig guldklimp.

/90

Mattias Persson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons