Annons
Nyheter

Affleck ber om ursäkt efter tafs-anklagelse

Ben Affleck ber om ursäkt på Twitter för att ha betett sig opassande mot skådespelaren Hilarie Burton, känd från "One tree hill", efter att han anklagats för att ha tafsat på henne under ett avsnitt av MTV-programmet "Total request live" 2003, skriver Variety.(TT)
Publicerad 11 oktober 2017

Ben Affleck ber om ursäkt på Twitter för att ha betett sig opassande mot skådespelaren Hilarie Burton, känd från "One tree hill", efter att han anklagats för att ha tafsat på henne under ett avsnitt av MTV-programmet "Total request live" 2003, skriver Variety.

Händelsen togs upp efter att Affleck släppte ett uttalande kring anklagelserna mot filmproducenten Harvey Weinstein gällande sexuella trakasserier. Affleck skrev bland annat i uttalandet att "det är fullkomligt oacceptabelt".

Annons

En person skrev då på Twitter att "Ben Affleck borde ha varit tyst" och en annan att han "greppade Hilarie Burtons bröst på TRL en gång", men att alla glömt bort det. Enligt tidningen svarade Hilarie Burton på Twitter, där hon skrev att hon inte hade glömt. Sedan lade hon ut en reklamfilm för programmet och skrev bland annat "Jag behövde skratta då för att inte börja gråta".

"Jag betedde mig opassande mot Ms. Burton och jag ber uppriktigt om ursäkt", skriver Ben Affleck i ett inlägg på Twitter.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons