Nyheter

Ångestdrabbad Malik ställer in igen

Artisten Zayn Malik ställer in en planerad konsert i Dubai den 7 oktober. Anledningen är att den forne One Direction-medlemmen har drabbats av ångest och uppger att han inte känner sig tillräckligt självsäker för att kunna genomföra en stor solokonsert.(TT)
Publicerad 6 september 2016

Artisten Zayn Malik ställer in en planerad konsert i Dubai den 7 oktober. Anledningen är att den forne One Direction-medlemmen har drabbats av ångest och uppger att han inte känner sig tillräckligt självsäker för att kunna genomföra en stor solokonsert.

Det är inte första gången Malik ställer in en spelning av samma orsak. I juni i år drog han sig ur programmet på festivalen Capital Summertime Ball i London.

"De senaste tre månaderna har jag jobbat på att övervinna min extrema ångest när det kommer till att uppträda solo. Jag känner att jag gör framsteg, men i dag inser jag att jag inte känner mig tillräckligt säker på att jag ska kunna genomföra konserten i Dubai i oktober. Jag är verkligen ledsen för att jag gör er besvikna", skriver Zayn Malik på sin hemsida.

TT