Annons
Nyheter

Boy George är klar med "The voice"

Artisten Boy George kommer inte att medverka som coach i den kommande sjätte säsongen av den brittiska versionen av talangsåpan "The voice". Han avslöjade själv nyheten på Twitter, rapporterar BBC. De första fem säsongerna av "The voice" sändes av just BBC men den nya omgången kommer att sändas av ITV.(TT)
Publicerad 5 juli 2016

Artisten Boy George kommer inte att medverka som coach i den kommande sjätte säsongen av den brittiska versionen av talangsåpan "The voice". Han avslöjade själv nyheten på Twitter, rapporterar BBC.

De första fem säsongerna av "The voice" sändes av just BBC men den nya omgången kommer att sändas av ITV. Black Eyed Peas-stjärnan Will I Am, som medverkat i samtliga säsonger, är den enda av coacherna som bekräftat att han kommer att följa med till det nya tv-bolaget.

Annons

Förutom Will I Am och Elton John agerade också Paloma Faith och Ricky Wilson coacher i den senaste "The voice"-säsongen.

Tv-formatet "The voice" sänds över hela världen. TV4 gjorde ett försök med en svensk version 2012 med Carola, Magnus Uggla, Petter och Ola Salo som coacher - det blev dock en flopp och programmet lades ner efter bara en säsong.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons