Annons
Nyheter

Britney Spears intar Sandviken med sågad show

Sandviken laddar för att ta emot världsstjärnan Britney Spears i helgen. Men hennes show gick inte hem i Danmark tidigare i veckan. "I 90 smärtsamt långa minuter led både Britney och publiken. Det var närmast tragiskt", skriver Ekstrabladet.(TT)
Publicerad 10 augusti 2018

Popprinsessan Britney Spears tar med sig Las Vegas-showen "Britney: Piece of me" och kommer till Göransson Arena i Sandviken på lördag. Kvällen före spelar hon i Norge.

””

Playback och gympa

Annons

Torsdagens konsert på den danska musikfestivalen Smukfest sågades dessvärre av recensenterna. Så väl Ekstrabladet som Jyllandsposten gav Spears bottenbetyg och den senare beskrev föreställningen som konstig och tyckte att det hela liknade en gymnastikuppvisning.

Å andra sidan hyllade brittiska The Independent henne med betyget fyra av fem efter Pride-konserten på Preston Park i Brighton förra helgen - trots att stjärnan använde sig av playback-teknik under stor del av konserten.

"Det är Spears styrka och sårbarhet inför sina problem som tilltalar hennes fans. Hon är omedelbart förlåten för saker som normalt skulle sänka andra stjärnor, som hennes välkända motvilja att sjunga live", skriver de bland annat.

Rekordpublik

Showen, som har spelats i Las Vegas i fyra år och omsatt över 140 miljoner dollar, kommer att innebära nytt publikrekord för Göransson Arena. Från en rad orter i landet bussas konsertbesökare till Sandviken och förutom Britney Spears kommer de även att få se rapparen och låtskrivaren Pitbull, som agerar förband.

Arrangörerna förväntar sig att omkring 13 000 personer kommer samlas för att se Spears live. Det tidigare publikrekordet innehas av Scorpions, som lockades 10 500 till arenan 2012.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons