Annons
Nyheter

De letar efter kärlek i "Love Island Sverige"

En kock från Gråbo, en målare från Göteborg och en sångerska från Staffanstorp. Det är några av deltagarna som dyker upp i den nya dejtingsåpan "Love Island Sverige", som har premiär i helgen. Dessutom kommer nya singlar att dyka upp under säsongens gång.(TT)
Publicerad 13 augusti 2018

En kock från Gråbo, en målare från Göteborg och en sångerska från Staffanstorp. Det är några av deltagarna som dyker upp i den nya dejtingsåpan "Love Island Sverige", som har premiär i helgen. Dessutom kommer nya singlar att dyka upp under säsongens gång.

"Jag är så otroligt spänd på att ta del av deltagarnas första möten, och hur deras relationer utvecklas inne i villan. Det är ett helt fantastiskt gäng med starkt driv, stor integritet och en genuin längtan efter kärlek", säger Malin Stenbäck, programledare för "Love Island Sverige", i ett pressmeddelande.

Annons

Programmet spelas in på den grekiska ön Korfu och tittarna kommer, med hjälp av en app, få stor makt över handlingen. Målet för deltagarna är att hitta kärleken - och bli tittarnas favoritpar.

"Love Island Sverige" visas på TV4 Play och i Sjuan.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons