GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Depp får besöksförbud mot Heard

Filmstjärnan Johnny Depp får besöksförbud mot sin hustru, skådespelerskan Amber Heard, som har anklagat honom för att ha misshandlat henne. Det beslutade en domstol i Los Angeles på fredagen, rapporterar The Hollywood Reporter.(TT)
Publicerad 27 maj 2016

Filmstjärnan Johnny Depp får besöksförbud mot sin hustru, skådespelerskan Amber Heard, som har anklagat honom för att ha misshandlat henne. Det beslutade en domstol i Los Angeles på fredagen, rapporterar The Hollywood Reporter.

En talesperson för Los Angeles-polisen säger till sajten att han inte känner till någon utredning mot Depp gällande våld i hemmet. Nyligen lämnade Heard in en ansökan om att skilja sig från Johnny Depp.

I ett uttalande, som är undertecknat av Depps talesperson och som E Online har tagit del av, hoppas Depp att "upplösningen av detta korta äktenskap kommer att ske snabbt".

Paret gifte sig i februari förra året. Uttalandet gör vidare klart att Depp inte tänker kommentera "rykten, slippriga falska historier, skvaller eller lögner rörande hans privatliv".

Johnny Depp befinner sig på Europaturné med sitt rockband Hollywood Vampires, som på måndag spelar på Gröna Lund i Stockholm.

TT