Nyheter

Elvis-show till Malmö i vår

Rockkungen Elvis Presley är död sen närmare 40 år, men fortsatt turnéaktuell. Den 12 maj kommer showen "Elvis in concert - The wonder of you" till Malmö Arena, med ex-hustrun Priscilla Presley som särskild gäst, skriver arrangören.(TT)
Publicerad 13 september 2016

Rockkungen Elvis Presley är död sen närmare 40 år, men fortsatt turnéaktuell. Den 12 maj kommer showen "Elvis in concert - The wonder of you" till Malmö Arena, med ex-hustrun Priscilla Presley som särskild gäst, skriver arrangören.

Konserten visar gamla konsertinspelningar med Elvis på storbildsskärm, medan musiken framförs live av en symfoniorkester. Konceptet med Elvis röst över nyinspelad musik har tidigare resulterat i albumet "If I can dream". Vårens turné omfattar tio spelningar i Europa, varav en i Sverige och Malmö.

"Det är en stor ära för mig att få producera och presentera en konsertupplevelse som utvecklats från ett väldigt älskat album", säger Priscilla Presley, som kommer att göra ett personligt framträdande under konserten, i ett pressmeddelade.

Biljetterna släpps den 16 september.

TT