Annons
Nyheter

Guns N' Roses: Konsert i kväll

Återföreningen av hårdrockbandet Guns N' Roses ser ut att bli av tidigare än vad som först var planerat. På sin hemsida har bandet utannonserat en konsert i Los Angeles på fredagskvällen, klockan åtta på lördagsmorgonen svensk tid.(TT)
Publicerad 1 april 2016

Återföreningen av hårdrockbandet Guns N' Roses ser ut att bli av tidigare än vad som först var planerat. På sin hemsida har bandet utannonserat en konsert i Los Angeles på fredagskvällen, klockan åtta på lördagsmorgonen svensk tid.

Köerna till de få biljetterna, som enligt hemsidan kostar 10 dollar, ringlar långa, rapporterar amerikanska medier som även skriver att det inte rör sig om ett aprilskämt.

Annons

Spelningen blir i sådana fall första gången som sångaren Axl Rose och gitarristen Slash står på scen tillsammans sedan 1993. På Twitter länkar både Slash och originalbasisten Michael "Duff" McKagan till fredagens spelning.

I januari meddelade bandet att Axl Rose, McKagan och Slash ska återförenas vid Coachella-festivalen i Kalifornien den 16 april. Därefter väntar en turné i Nordamerika, som bandet utannonserade på fredagen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons