Annons
Nyheter

Ingrosso hyllades av Will Ferrell efter repet

Benjamin Ingrossos andra repetition inför Eurovision Song Contest flöt på utan större problem. Efteråt hyllades hans bidrag av den amerikanska skådespelare Will Ferrell, som är på plats i Lissabon. - Han frågade om han fick ta en bild med mig, berättar Ingrosso.(TT)
Publicerad 5 maj 2018

Den andra repetitionen är avklarad för Benjamin Ingrossos del, och nu har han bara genrepen kvar som träningsmöjlighet på den stora scenen innan det blir skarpt läge. På torsdag, i tävlingens andra semifinal, tävlar han om en finalplats i Eurovision Song Contest.

””

"Ferrell älskar numret"

Annons

Samtidigt har han flera gånger berättat att han har svårt att bli helnöjd med sitt eget framträdande - det finns alltid nya saker att finslipa. Så var det även den här gången.

””

Någon som däremot tyckte att det gick väldigt bra var skådespelaren Will Ferrell, som kollade på Bejamin Ingrossos nummer under repetitionen. Efteråt tog de en bild ihop på Ferrells initiativ.

””

"Peppar varandra"

Benjamin Ingrossos "Dance you off" är placerat på en åttondeplats enligt oddsmakarnas senaste statistik, med bland annat Norges Alexander Rybak och Israels Netta Barzilai ovanför honom. Men han känner inget hot gentemot de andra artisterna - tvärtom.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons