Annons
Nyheter

Jennifer Garner paddlade vilse i Stockholm

Ett bra sätt att uppleva Stockholm på sommaren är att utforska huvudstadens många öar och vattenvägar i en kajak. Det tyckte Hollywoodstjärnan Jennifer Garner, som smitit iväg på några dagars semester i Sverige tillsammans med sin tolvåriga dotter Violet.(TT)
Publicerad 7 augusti 2018

Ett bra sätt att uppleva Stockholm på sommaren är att utforska huvudstadens många öar och vattenvägar i en kajak. Det tyckte Hollywoodstjärnan Jennifer Garner, som smitit iväg på några dagars semester i Sverige tillsammans med sin tolvåriga dotter Violet.

Men paddelturen blev betydligt mer dramatisk än de räknat med.

Annons

"Hamnade vi vilse? Ja. Paddlade vi så hårt vi kunde i 100 timmar och hamnade i en sjöfartsled? Jag är rädd för det. Var vi tvungna att bli räddade? Japp", skriver hon på Instagram till en bild från äventyret.

I en Instagram-händelse har Garner också lagt upp en selfie tillsammans med sin räddare i nöden, en Mattias från kajakuthyrningen.

Men dramat verkar inte ha inte ha förstört deras upplevelse av Stockholm. "Viälskadeersverige", skriver Garner i en hashtag till inlägget.

I fredags rapporterade Aftonbladet att Garner och dottern besökt Gröna Lund och åkt både Flygande elefanterna och Lilla pariserhjulet, och att hon senare på kvällen synts på en restaurang på Södermalm.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons