Nyheter

Jubileum och jäkelskap på Vallarna

Sommar, jubileum, och ännu en fars. I år firar Vallarnas friluftsteater 20 år med nyskrivna föreställningen "Jäkelskap i kikarn". "Jäkelskap i kikarn" ska kröna 20 år av skratt och sommarteater på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg.(TT)
Publicerad 9 februari 2016

"Jäkelskap i kikarn" ska kröna 20 år av skratt och sommarteater på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg. Den nyskriva föreställningen är den sista fristående delen i "Kikarna"-trilogin, efter de två senaste somrarnas "Brännvin i kikarn" och "Bröllop i kikarn".

Högre tempo

Publiken kommer med andra ord att känna igen sig. Och enligt skådespelaren och komikern Stefan Gerhardsson kommer det även att märkas att det är jubileum.

””

Årets föreställning bjuder, förutom på en stor ensemble, på ett riktigt mysterium och säkerligen en hel del skratt. Och det är just skratten som får besökarna att åkervända till Vallarna år efter år, tror Stefan Gerhardsson:

””

Premiär i juli

"Jäkelskap i kikarn" är skriven av Lars Classon och Jojje Jönsson och regisseras av Ulf Dohlsten. I ensemblen syns, förutom Stefan Gerhardsson, även bland andra Siw Carlsson, Bertram Heribertson, Anna Carlsson och Robin Stegmar.

Premiär blir det den 3 juli och biljetterna släpps den 4 april.

TT