Annons
Nyheter

Kvinna bröt nacken under tv-inspelning

En ung kvinna inblandad i produktionen av tv-programmet "Biggest loser VIP" har ramlat och brutit nacken under en inspelning, skriver Aftonbladet. Utan att veta hur det gick till föll hon handlöst fem meter nerför en stentrappa, berättar hon själv i mejl till tidningen.(TT)
Publicerad 5 maj 2018

En ung kvinna inblandad i produktionen av tv-programmet "Biggest loser VIP" har ramlat och brutit nacken under en inspelning, skriver Aftonbladet.

Utan att veta hur det gick till föll hon handlöst fem meter nerför en stentrappa, berättar hon själv i mejl till tidningen. "Jag var säker på att jag skulle dö, det var som en mardröm man inte vaknar upp från", skriver hon.

Annons

Hon fördes med ambulanshelikopter till sjukhus och har opererats för sina skador. Läkarna hoppas att hon ska kunna bli återställd, enligt Aftonbladet.

Programmet spelas in av Meter Television för TV4:s systerkanal Sjuan.

TV4:s tillförordnade presschef Malin Willers bekräftar händelsen, som inträffade den 20 april. "Vi har en tät dialog med produktionsbolaget som i sin tur har en dialog med den berörda personen. Vi vet att produktionsbolaget stöttar på alla sätt de kan", skriver hon till Aftonbladet.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons