Annons
Nyheter

"Let's dance" ut på Sverigeturné

TV4:s dansprogram "Let's dance" drar i höst ut på showturné under namnet "Let's dance live", med programledaren David Hellenius och jurymedlemmarna Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar. Två av stoppen blir Scandinavium i Göteborg och Globen i Stockholm.(TT)
Publicerad 8 april 2016

TV4:s dansprogram "Let's dance" drar i höst ut på showturné under namnet "Let's dance live", med programledaren David Hellenius och jurymedlemmarna Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar. Två av stoppen blir Scandinavium i Göteborg och Globen i Stockholm.

Paren som ska dansa är hämtade från den pågående "Let's dance"-säsongen och tidigare års omgångar, men exakt vilka är ännu inte känt.

Annons

"Att ta ut en stor produktion som â??Letâ??s dance" på turné är ju en rätt galen idé och då är det bara att haka på känner jag. Det kommer bli sjukt roligt att ge sig ut på vägarna med det här gänget. Efter alla år i tv-studion ser vi fram emot att äntligen få träffa alla â??Letâ??s dance"-fans runt om i Sverige", säger David Hellenius i ett pressmeddelande.

Turnéplan: 14/10 Karlstad, 15/10 Leksand, 22/10 Malmö, 29/10 Linköping, 30/10 Gävle, 5/11 Göteborg, 6/11 Jönköping, 12/11 Stockholm, 18/11 Luleå, 19/11 Örnsköldsvik.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons