Nyheter

Måns vill omvända Melloskeptiska britter

Kan Måns Zelmerlöw bli mannen som omvänder de Eurovisionsskeptiska britterna? Det återstår att se när han leder den brittiska uttagningen till Eurovision Song Contest. Runt tio miljoner britter brukar titta på finalen i Eurovision Song Contest, men intresset för den inhemska finalen är lågt.(TT)
Publicerad 7 februari 2018

Runt tio miljoner britter brukar titta på finalen i Eurovision Song Contest, men intresset för den inhemska finalen är lågt.

””

Om det finns några låtar i startfältet som kan ge placeringen som väcker britterna ur deras Eurovisionslummer? Det är inte omöjligt, tror Zelmerlöw.

””

I Storbritannien var det länge tv-legendaren Terry Wogan som spydigt kommenterade tävlingarna. Måns Zelmerlöw tar sig an uppgiften på ett annat sätt.

””

Måns Zelmerlöw ska leda programmet tillsammans med komikern Mel Giedroyc. Han oroar sig inte för den kritiska brittiska tv-publiken.

””

Trots att han leder den brittiska uttagningen hejar han på Sverige. Han missade den första deltävlingen, men har hört att Benjamin Ingrosso har en bra låt.

””

"Eurovision: You decide" sänds på BBC i kväll.

TT